Ga naar hoofdinhoud

Keuze woning

Als je de basis van jouw droomhuis in de catalogus hebt gevonden kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. Eenvoudig door te bellen of een mail te sturen.
In dit overleg worden de mogelijkheden besproken om tot een plan te komen welke in eerste instantie door de gemeente kan worden beoordeeld of het plan past in bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan.

Aanpassing ontwerp

Als de gemeente goedkeuring heeft gegeven dan kunnen we de woning samen verder uitwerken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen de indeling van de woning aan te passen, kozijnen te verplaatsen of de woning in zijn geheel te spiegelen. De definitieve ontwerptekeningen worden aangevuld met gegevens over onder andere toegankelijkheid, BENG berekeningen, brandpreventievoorzieningen en ventilatieberekeningen. Hiervoor worden separaat rapporten opgesteld.

Berekeningen

Voor beton-, hout-, en staalconstructies worden de statische berekeningen en tekeningen gemaakt. Ook worden eventuele Prefab onderdelen van de leverancier gecontroleerd door onze constructeur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de beganegrondvloer, de verdiepingsvloer en de prefabkap. Alle technische tekeningen kunnen worden gedeeld met de installateur en aannemer zodat het installatiewerk ingetekend kan worden en er digitaal heipalen kunnen worden uitgezet.

Begroting en bouwkosten

Op verzoek maken wij een bestektekening en/of begroting voor jouw droomhuis. Je bent geheel vrij om naar eigen inzicht een aannemer te kiezen of om (deels) zelf te bouwen. Zo houd je zelf regie over jouw budget en verzeker je jezelf van de laagste prijs. Voor de woningen, beetje regio afhankelijk, wordt een richtprijs van €550,– /m3 incl. b.t.w. aangehouden. Dat is compleet met installatiewerk conform de BENG eisen echter zonder keuken en schilderwerk.

Bij Bouwtekening-Online ben je niet gebonden aan een aannemer en heb jij de regie!

 

 

Back To Top
×