skip to Main Content

Ontwerp keuze en vooroverleg gemeente. (gratis)

Na ontvangst van jou bestelformulier ontvang je via de e-mail het gekozen model in PDF formaat op schaal 1:100 en op A-4 formaat. Die heb je nodig voor eventueel vooroverleg met de gemeente waarin je wilt bouwen. De gemeente zal dit plan toetsen aan het bestemmingsplan, beeldkwaliteitplan en de welstand.
Wanneer jou gekozen woning aan de gemeentelijke eisen voldoet kunnen wij deze verder uitwerken en naar jou wens aanpassen. Je kunt nu verschillende aanpassingen aangeven op de afdrukken zodat ook deze kunnen worden verwerkt in het definitief ontwerp. Te denken aan een aangepaste indeling, verplaatsen van de kozijn of de woning geheel te spiegelen, materiaalkeuzes o.i.d..
De definitieve ontwerptekeningen worden aangevuld en verder gedetailleerd met betrekking tot o.a. toegankelijkheid, trappen op-aantrede, vloerafscheidingen en brandweervoorzieningen etc.. Verdere rapporten m.b.t. daglichttoetreding, ventilatieberekening, EPC berekeningen, bouwbesluittoets worden door ons geleverd en zijn inclusief de genoemde vaste kosten. Voor de constructieberekeningen van beton-, hout-, en staalconstructies worden de statische berekeningen en tekeningen gemaakt. Verder worden in de uitvoering de prefab onderdelen als beganegrondvloer, verdiepingsvloer en prefabkap die de leverancier maakt gecontroleerd door onze constructeur.

Ook kunnen de tekeningen in DWG formaat naar de installateur worden verstuurd voor intekenen van installatiewerk, digitaal uitzetten van o.a. heipalen en bestellen van verdere bouwonderdelen als vloeren en daken.

Wij kunnen op verzoek een bestek en/of een begroting bij jou plan maken. Je kunt zelf bij verschillende aannemers een prijsopgaaf vragen zodat je van de laagste prijs verzekerd bent op basis van een traditioneel gebouwde woning. Onder architectuur en naar uw eigen woonwens gerealiseerd!

Bij Bouwtekening-Online ben je niet gebonden aan een aannemer en heb jij de regie!

 

 

Back To Top