Werkwijze

10 stappen:

1) U zoekt of heeft een bouwkavel.

2) U maakt een keus uit onze selectie woningen (eigen ideeën en ontwerpen kunnen op aanvraag tegen scherpe tarieven worden uitgewerkt).

3) Wanneer u het bestelformulier in heeft gevuld en verstuurd zullen wij u per mail de PDF bestanden z.s.m. toe mailen. Bedenk wel dat de ontwerpen wettelijk beschermd zijn en ons eigendom blijven.

4) Het ontwerp kunt u voorleggen aan uw gemeente.

5) U weet nu of uw plan haalbaar is voor uw bouwkavel!

6) Wij sturen u een opdrachtbevestiging voor het uitwerken een mogelijk aanpassen van het ontwerp. De  genoemde prijzen van de tekeningen  zijn vaste prijzen inclusief 21% b.t.w.

7) Eventuele aanpassingen brengt u aan op de tekening en stuurt deze naar ons kantoor de Binnenbaan 2 8731 DV Wommels. Overleg via mail, telefonisch of bij ons op kantoor is altijd mogelijk en kost niets extra. Dit kan in principe in 1 of 2 keer worden gecompleteerd. De facturering geschiedt 50% bij opdracht en 50% bij oplevering van de stukken.

8) De aangepaste tekeningen worden binnen 7 werkdagen teruggestuurd. U stuurt een exemplaar ondertekend retour voor akkoord naar ons terug.

9) Voor het berekenen van de fundering is een sonderingsrapport noodzakelijk. Dit is niet gerekend in het pakket maar kunnen wij wel in faciliteren.

10) Wij verzorgen verder de stukken voor de omgevingsvergunning activiteit bouwen. Deze voldoen aan de gestelde eisen van de overheid. Het digitaal indienen bij het omgevingsloket kunt u zelf doen of wij doen dit als gemachtigde voor u.  Deze vergunningaanvraag betreft de benodigde tekeningen, de EPC berekening, ventilatie- en daglichtberekening, bouwbesluit toets, constructieberekeningen en tekeningen. Als er sprake is van nieuwbouw op een uitbreidingsplan van een gemeente is het doorgaans niet nodig om onderzoeken te doen naar bodemverontreiniging, rapport geluidsbelasting van openbare weg of vliegverkeer, ecologisch en archeologisch onderzoek etc. Deze onderzoeken behoren dan ook niet tot ons aanbod maar kunnen wij eventueel wel verzorgen. Lege kosten van vooroverleggen en omgevingsvergunningen zijn voor rekening van de koper.

Maar, uiteraard kunnen wij de 10 punten zonder extra kosten allemaal bij ons op kantoor in een persoonlijk gesprek voor u verzorgen! Bouwen is bij ons vertrouwen en alles is bespreekbaar.