skip to Main Content

5 Stappen

  1. Als je een geschikte bouwkavel hebt gevonden maak je een keuze uit één van de woningen uit de catalogus van bouwtekening-online.nl. Desgewenst passen we het ontwerp tegen een scherp tarief aan op jouw specifieke wensen.
  2. Je vult het bestelformulier in en we sturen jou per email de bouwtekening in PDF formaat. Met dit ontwerp kun je vooroverleg plegen met de gemeente of wij kunnen dit voor je doen via het omgevingsloket. Let op: de ontwerpen zijn wettelijk beschermd en blijven ons eigendom.
  3. Wanneer er een opdracht wordt verstrekt worden alle afspraken vastgelegd en gedeeld via email. De tekeningen hebben vaste prijzen en zijn allemaal inclusief BTW.
  4. We bespreken welke aanpassingen op het originele ontwerp gewenst zijn en wij werken deze uit op de definitieve tekeningen.
  5. Wij verzorgen alle benodigde stukken voor de omgevingsvergunning. Hiertoe maken we in elk geval de EPC berekening, ventilatie- en daglichtberekening, constructieberekeningen en tekeningen. In sommige gevallen is het nodig om onderzoek te doen naar bodemverontreiniging, geluidsbelasting van openbare weg of vliegverkeer, ecologisch en archeologisch onderzoek en sonderingen. Wij voeren deze onderzoeken niet zelf uit maar we kunnen dit wel voor jou regelen. Legeskosten voor vooroverleggen en omgevingsvergunningen zijn altijd voor rekening van de koper.

 

 

Back To Top